facebook
Connect with us

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Vești bune pentru Greenfield! O să avem drum de interes local

Locuitorii din cartierul Greenfield din sectorul 1 al Capitalei au motive de bucurie după ce Comisia Economică a Consiliului General al Municipiului București a votat în favoarea scoaterii unui teren din fondul forestier național pentru a permite construcția unui drum de interes local. Această decizie pune capăt unei perioade de cinci ani de dificultăți pentru comunitate.

Ioana Ramona Bruynseels, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la primăria sectorului 1, a salutat decizia, numind-o un „moment istoric” și o „victorie” pentru cooperarea dintre ONG-uri, cetățeni și politicieni. „Demonstrăm că putem face schimbări semnificative când lucrăm împreună și suntem determinați,” a declarat Bruynseels.

”Vești bune pentru Greenfield! După cinci ani de chinuri pentru locuitorii #Greenfield, Comisia Economică a Consiliul General al Municipiului București a aprobat scoaterea definitivă din fondul forestier național a terenului din Băneasa în scopul realizării unui drum de interes local.

Această decizie reprezintă o victorie și un moment istoric pentru parteneriatul dintre ONG-uri, cetățeni și politicieni. Demonstrăm că putem face schimbări semnificative când lucrăm împreună și suntem determinați.

Așteptăm cu încredere votul din 29.04 și apreciem implicarea fiecărei persoane în această luptă pentru drepturile noastre.

Hai să sărbătorim împreună această victorie!”, a scris candidatul AUR la primăria Sector 1, Ioana Ramona Bruynseels.

Facebook