facebook
Connect with us

AUR Prahova condamnă manevrele mârșave și încercările disperate ale adversarilor politici prin care s-a dorit blocarea candidaturilor noastre, atât la Primăria Ploiești, cât și la CJ Prahova

AUR Prahova condamnă manevrele mârșave și încercările disperate ale adversarilor politici prin care s-a dorit blocarea candidaturilor noastre, atât la Primăria Ploiești, cât și la Consiliul Județean Prahova.

Din fericire, judecătorii Curții de Apel Ploiești au admis apelul nostru și au respins contestațiile formulate de doi cetățeni, unul dintre ei fost coleg în AUR. Este o victorie nu doar a noastră, ci a democrației și a transparenței. Este o respingere categorică a tentativelor de manipulare și sabotare a procesului electoral de către adversarii noștri politici.

Aceste manevre murdare nu fac decât să sublinieze teama și disperarea adversarilor noștri față de ascensiunea AUR și față de sprijinul real pe care îl avem în rândul populației din Prahova. Ne-am angajat să ducem o campanie bazată pe idei, proiecte și devotament față de cetățeni, dar adversarii noștri preferă să recurgă la minciună și la manipulare pentru a-și menține privilegiile politice.

Subliniem ferm că este vorba despre o manevră care poartă amprenta unei formațiuni politice adversare pe care o vom dezvălui în cadrul unei conferințe de presă. Este dezamăgitor că acești adversari au acționat din umbră, fără a-și asuma deschis demersul lor, doar pentru a încerca să ne oprească din drumul nostru către Primărie și Consiliul Județean.

În curând, vom dezvălui identitatea celor care au încercat să ne saboteze, oamenii infiltrați, dar care au fost descoperiți și înlăturați din rândurile noastre.

Pe 9 iunie, vom demonstra încă o dată că ploieștenii și prahovenii sunt oameni inteligenți, care nu se lasă manipulați de promovarea mincinoasă a anumitor partide. Alegerea de a susține AUR va fi văzută ca singura alternativă autentică și puternică pentru un viitor mai bun în Prahova.

Facebook