facebook
Connect with us

Audiența televiziunilor sistemului s-a prăbușit! Mafia media – pe topogan

Fake news television broadcast screen illustration. Fake news and misinformation concept.

Cele 91 de televiziuni cuprinse în măsurătorile Kantar Media au avut un rating mediu de 16,9% la nivel național (toată ziua), în cursul luni aprilie, mai mic cu 10,2% față de martie. Este o pierdere consistentă de la o lună la alta.

În locul emisiunilor politice de 2 lei dirijate de oamenii sistemului, românii preferă emisiunile de cancan precum: „Românii au talent” și „Las Fierbinți” la Pro TV, „Chefi la cuțite” și „iUmor” la Antena 1, „Insula de 1 milion” și seriale turcești la Kanal D.

Dezastru pentru televiziunile mogulilor – MAFIA MEDIA

Audiența națională a televiziunii România TV a scăzut în aprilie cu 12,3%, reprezentând o pierdere de 27.630 de persoane față de luna martie. România TV și-a păstrat prima poziție pe nișa știrilor cu o medie de 197.500 telespectatori pe minut (toată ziua). Pierderea de audiență la Antena 3 CNN a fost mai redusă: – 4,6% (6.910 de persoane).

Televiziunea familiei Dan Voiculescu a rămas pe a doua poziție a nișei cu un rating de 143.430 de telespectatori pe minut (toată ziua). Digi24 a reușit să-și conserve ratingul din martie, devenind a treia televiziune pe nișa știrilor, cu o medie de 53.310 de persoane pe minut, în timp ce Realitatea Plus a pierdut 15,6% din audiența avută în martie, fiind urmărită de 52.980 de persoane, conform Kantar Media. B1 TV a profitat de pierderile marilor jucători, câștigând doar 1.500 de persoane și a ajuns la un rating mediu de 23.610 telespectatori pe minut, departe de pretenția de a face „jocurile”… pardon!, ratinguri pe această nișă.

Facebook