facebook
Connect with us

George Badiu (AUR Vrancea): Proiectul Parcului Industrial Garoafa, un simbol al eșecului administrativ și al incompetenței autorităților locale PNL

Proiectul Parcului Industrial Garoafa, din județul Vrancea, s-a născut cu ambiții mari: stimularea economiei locale și atragerea investitorilor. Din păcate, realitatea ne oferă o imagine dezolantă, parcul industrial fiind un simbol al eșecului administrativ și al incompetenței autorităților locale PNL.

Parcul Industrial Garoafa este o himeră, căci nu dispune de infrastructura minimă pentru a-și îndeplini scopul. Autoritățile nu reușesc să atragă investitori semnificativi, descurajându-i cu condițiile lamentabile ale zonei.

Promisiunile abundente legate de crearea de noi locuri de muncă s-au dovedit a fi doar vorbe goale. Parcul Industrial Garoafa reprezintă emblema lipsei de viziune și a nepăsării, un exemplu dureros de potențial irosit care afectează în mod negativ economia județului Vrancea.

E nevoie urgentă de o majoră schimbare de atitudine. Investiții consistente în infrastructură, crearea condițiilor favorabile dezvoltării și o campanie reală de atragere a investitorilor sunt doar primii pași spre revitalizarea acestui proiect. Fără o implicare reală a administrației locale, parcul Industrial Garoafa va rămâne o epavă a dezinteresului și a incompetenței PNL.

Facebook