facebook
Connect with us

Ciolacu duce țara în faliment. Deficitul bugetar este colosal

Marius Lulea, Prim-vicepreședintele AUR, a lansat un atac fără precedent asupra coaliției PSD-PNL, acuzându-le de subminarea democrației prin menținerea sistemului de alegere a primarilor într-un singur tur de scrutin. Această metodă, potrivit lui Lulea, nu doar că este profund nedemocratică, dar a și facilitat apariția și consolidarea unor adevărați „baroni locali”, care domnesc peste comunitățile locale fără a oferi spațiu pentru o concurență politică reală sau pentru o schimbare autentică.

„Această clasă politică, dominată de PSD și PNL, a trădat aspirațiile democratice ale României, transformând statul într-un instrument de îmbogățire personală și de menținere a puterii, în detrimentul bunăstării cetățeanului”, a declarat Lulea.

Prim-vicepreședintele AUR a făcut un apel la schimbare, îndemnând cetățenii să respingă status quo-ul politic și să susțină reforme profunde care să readucă democrația și prosperitatea în centrul vieții publice românești. „Este timpul pentru o revoluție democratică, care să rupă lanțurile acestui sistem corupt și să deschidă calea către o Românie adevărat liberă și prosperă”.

Facebook