facebook
Connect with us

Ciolacu, gafă de proporții: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MĂ JIGNIȚI!” Moldovenii au reacționat – VIDEO

Greșeală de comunicare a premierului Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Timișoara. În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că „Buzău nu este în Moldova (…) vă rog NU MA JIGNIȚI”. Declarația a devenit în scurt timp virală și reacțiile n-au întârziat să apară.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți! Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a spus premierul, cu zâmbetul pe buze.

Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei îi cere premierului să spună despre ce jignire personală ar fi vorba dacă Buzăul era în Moldova.

”Premierul Marcel Ciolacu a făcut joi, 25 aprilie 2024, într-o conferinţă de presă electorală la Timişoara, câteva declaraţii despre oportunitatea regionalizării României şi despre autostrada care leagă Moldova de restul ţării. În acest context a făcut zâmbind şi următoarea afirmaţie: «Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi». Asociaţia Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei îi cere prim-ministrului explicaţii publice în legătură cu afirmaţia făcută: despre ce jignire personală ar fi fost vorba dacă Buzăul era în Moldova?”, au transmis, vineri, reprezentanţii MDM.

Facebook