facebook
Connect with us

Cum l-a mazilit USR pe Nicușor Dan, fondatorul mișcării

Nicușor Dan este un politician român cu o pregătire deosebită, olimpic la matematică și un luptător în cadrul societății civile pentru apărarea patrimoniului cultural al municipiului București deși în cei 4 ani de mandat nu s-a dovedit un bun administrator.

Nicușor Dan a deviat ca majoritatea politicienilor ajunși la butoane, iar USR a ales calea agenturilor și a băieților deștepți cu ochi albaștri, acoperiți și neacoperiți. Îl cunosc pe Nicușor Dan din 2005. Îi pot spune prieten, chiar dacă nu ne-am mai văzut de ceva ani, însă ne-au rămas în spate zilele petrecute împreună pe străzi, în lupta noastră pentru schimbarea României.

Începând cu 2012 am început să ridicăm cu o mână de oameni o societate civilă plină de viață ce nu mai putea fi ignorată de mai marii zilei. Am crezut atunci că odată cu noi va renaște și România, însă serviciile, binoamele, statele paralele, au ales altceva pentru țara noastră. În loc de un produs nou, pur românesc, ei ne-au confiscat micuțul USB și l-au transformat într-un broscoi râios numit azi USR-PLUS. DA(…) plus servicii, plus grade, plus agenturi streine(Clotilde), plus acoperiți și neacoperiți cu nume străine națiunii noastre.

Rudele tovarășilor de la DIE

În naivitatea sa, Nicușor Dan a crezut că prin transformarea USB în partid național o să avem o șansă la următoarele alegeri. Din păcate bietul Nicușor a căzut pradă băieților din societatea așa zis civilă și a indivizilor ce au format filiale în toată țara într-un timp record. Toți aveau nume straine și se proclamau lideri locali. Despre unii dintre ei mai aveam informații că ar fi puțin pătați la gură de securitate națională. S-a dat ordin pe unitate ca toți copiii securiștilor din fosta Directie de Informații Externe, actual SIE, să revină acasă în noua formațiune politică USR.

De unde a început? Ghinea, șeful USR?

Prima schemă de manipulare indusă la nivel colectiv a fost, ”tinerii, frumoși și liberi”, aflați în totală contradicției cu electoratul majoritar. Prin această schemă serviciile și televiziunile lor au indus populației ideea că în sânul ei se ridică un grup cu viziuni contradictorii normalității. Vorbim de elemente de ruptură a societății prin intoleranță, ură, accente extremiste, dorința de a-l vedea pe celălalt, cu orice chip, la pământ.

Le-a reușit atât de bine încât au introdus această viziune creației lor(USR-PLUS). Observăm în cadrul acestei creații politice, idei aflate în contradicție totală cu tradițiile românești și obiceiurile pământești.

Conflicte între generații au existat mereu și există peste tot. Ele, însă, în locuri și vremuri normale, se consumă în forme relativ constructive, cu grija societății, în ansamblul ei, de a face pașii spre mâine fără a-și afecta drepturile fundamentale, cucerite cu greu,  în secole întregi de civilizare.

Șefii

La noi însă, azi, observăm ceva stupefiant: tânăra generație, în loc să prețuiască și să respecte sacrificiile de ieri ale vârstnicilor săi părinți, le refuză complet, acestora, nu doar recunoașterea unor experiențe traumatizante la care i-a condamnat istoria, ci și dreptul de a transmite învățăminte de pe urma lor, pentru a evita eventuale recidive.

Pe sub radarul acestor servicii antinaționale, a trecut partidul Alianța pentru Unirea Românilor care astăzi suferă la nivel de imagine prin etichetarea sa ca partid extremist de aceeași băieți deștepți care i-au furat partidul lui Nicușor Dan.

Prin prostia lor, ei au creat în cadrul societății un efect de bumerang și au trezit la viață acea majoritate pe care au stigmatizat-o cu ajutorul USR-PLUS. Acea majoritate stigmatizată se regăsește încet, încet, în principiile AUR și devine activă. Votul din Diaspora, la ultimele alegeri, ne arată că românii s-au vaccinat în ultimii zece ani și nu mai pot fi manipulați prin canalele lor tradiționale.

USR a crescut în șase luni cât alții într-un întreg ciclu electoral, astfel a fost inevitabilă infiltrarea până la saturație a filialelor sale din țară cu acoperiți și descoperiți din toate structurile țării și nu numai.

Lui Nicușor Dan i s-a sugerat să îi predea partidul de bună voie lui Dacian Cioloș

Istoricul Marius Oprea spune că Dacian Cioloş, fost militar în trupele de Securitate din Cluj, a fost adus în dispozitivul în care păzea strada Doinei Cornea de şeful miliţiei locale, Virgil Ardelean(unchiul), ajuns după revoluţie şef al „doi şi-un sfert”, serviciu secret al Ministerului de Interne.

Printre cei infiltrați în partid lângă Nicușor Dan s-a numărat și fostul băsist de la Dilema Veche, ministrul 0 de la fonduri europene, Cristian Ghinea.

Cristian Ghinea(intern) este șeful de facto în USR-PLUS, cam la același nivel cu Dacian Cioloș(extern). Nicușor Dan s-a împotrivit cedării partidului, însă serviciile i-au arătat pisica și l-au avertizat că ar putea ajunge la închisoare.

Agenția de fabricat dosare, Rise Project, a lansat imediat informații cum că Nicușor Dan ar fi primit niște sume de bani ilegal în campania electorală. Încercarea lui Nicușor de a împăca taberele s-a soldat cu un eșec de proporții prin poziționarea partidului împotriva referendumului pentru familie lansat de Liviu Dragnea.

Serviciile și băieții cu ochi albaștri l-au debarcat pe Nicușor fără drept de apel și l-au lăsat pe străzi.

Dan Barna, fost șef al agenției ELSA, organizație controlată de serviciile secrete a devenit peste noapte președinte al USR. La acea dată, nimeni nu știa cine este acest individ. Era nevoie de o căutare pe Google să afli ceva date despre el.

Înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei, Ghinea i-a transmis lui Nicușor și apropiaților din fostul său partid să plece. “Marș afară, dacă tot aveți unde să vă duceți!”, ar fi spus Ghinea. Șefii au vrut Primăria Capitalei pentru Vlad Voiculescu. Am observat demisii din partidul USR-PLUS la ordinea zilei. Toți oamenii cinstiți, inclusiv lideri ai partidului USR-PLUS au fost zburați de gașca securiștilor.

Ghinea îi dă ordine lui Barna

„După ştirea cu colaboratoarea Securităţii pe care dorea Claudiu Năsui s-o facă secretar general la Ministerul Economiei, mi-am luat un timp de reflecţie. Mi-am limpezit gândurile şi am o singură concluzie: Îmi dau demisia din USR. Dacă nu o să fac pasul ăsta, o să ajung să-mi fie greaţă de USR cum mi-a fost şi de PNL (cu care am votat statornic din 1990 până în 2004), după ce am aflat că Radu Câmpeanu a fost, cel mai probabil, informator al DIE infiltrat în emigraţia română de la Paris, iar Dinu Patriciu a contribuit generos la campania electorală din 2004 a lui Adrian Năstase.

Mi se pare de neconceput ca partidul înfiinţat şi prin munca mea să promoveze în funcţii de secretari generali prin ministere turnători la Securitate, în condiţiile în care bunicul meu a murit la Canal ca un câine (nici nu ştim unde este îngropat, acasă s-a trimis, după ani, doar un certificat de deces) tot din cauza unei astfel de otrepe, care a turnat discuţiile avute cu el, în casă, despre “noua orânduire, Ana Pauker şi Gheorghiu Dej”E ca şi cum rudele Annei Frank, dacă ar mai exista vreuna în viaţă, ar găsi de cuviinţă să facă parte acum acum, în Olanda, din partidul lui Geert Wilders.

Nu-mi fac iluzii că îi va cere cineva socoteală lui Claudiu Năsui pentru oprobiul adus USR. În USR, socoteală dau doar “fraierii”. Niciodată Dan Barna, niciodată Cristian Ghinea, niciodată Claudiu Năsui. Mă despart de un vis frumos pe care l-am avut noi, cei care ne-am bătut timp de un deceniu şi jumătate pentru Roşia Montană, pentru patrimoniul Bucureştiului, pentru respectarea legii şi a principiilor: acela că putem avea un partid parlamentar, ba chiar la guvernare, care să facă “politică altfel”, fără băieţi/fete cu ochi albaştri, fără sinecurişti & pensionari la 42 de ani, fără incompetenţi puşi pe pile în funcţii publice. Poate că va fi posibil cândva. Vom vedea”, a scris avocatul Dumitru Dobrev pe pagina sa de Facebook despre securiștii care au confiscat USR-PLUS. Dumitru Dobrev a fost membru fondator al USR.

Un partid se fură profesionist pe şest, în linişte, cu aparenţe de legalitate. Se face un Congres, cu candidaţi, cu majorităţi indiscutabile. Bietul Nicușor a înfrânt și asta o să pățească și la Primăria Capitalei.

Ca o comparație, serviciile au încercat un atac raider de preluare ostilă a partidului Alianța pentru Unirea Românilor cu ajutorul liber-schimbătoarei Diana Șoșoacă. Atacul raider a fost mirosit încă din ziua alegerilor de membri ai partidului ce au mai văzut serviciile antinaționale în acțiune. În aceste zile presa aservită securiștilor și-a recunoscut înfrângerea și o aruncă la gunoi pe senatoarea mahalagioaică.

Acesta nu este primul atac la AUR și nu va fi nici ultimul. Depinde doar de cât de mult vor reuși să infiltreze această nouă formațiune politică cum au făcut cu USR. Mulți iepurași ai serviciilor trădătoare de țară și-au făcut apariția în ultimele săptămâni, lansând atacuri la conducerea AUR și boicotând listele electorale ale singurei alternative la comasați.

Echipa care i-a furat partidul lui Nicușor Dan au fost la butoanele țării în pandemie. Dan Barna, Dacian Cioloș, Cristian Ghinea, Stelian Ion, Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu, Emanuel Ungureanu, Claudiu Năsui, Anca Dragu și alte nume sonore sunt suspectați de legături cu serviciile sau chiar provin din familii de membri ai fostei Securatății. Avem și cazuri confirmate de colaboratori ai Securității din cadrul USR, cum ar fi Roxana Wring.

Cum lucrează serviciile antinaționale ex. Securitatea – Totul se face cu ordin de la oamenii noștri din partid

Cum spun gurile rele, Securitatea nu a murit, a reînviat în USR

Cristian Ghinea i-a transmis lui Cioloș și Barna că banii din ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, circa 30 de miliarde de euro, trebuie să ia calea tinerilor și a ong-urilor controlate de alianță. În cele din urmă banii au ajuns în mare parte pe mâna baronilor jefuitori din PSD și PNL, punând în cuie planurile lui Ghinea.

Liderii USR investesc masiv în proiecte ce produc dezbinare în rândul societății românești, cu scopul de a se menține la putere și crearea omului nou, progresist/neo-marxist. Susținerea lui Nicușor Dan la primăria Capitalei de către PSD și PNL prin non combat ne arată cât de puternică este noua securitate. Vai și amar de țara noastră.

Facebook