facebook
Connect with us

Adrian Zorlescu, candidat AUR la președinția CJ Gorj: De zeci de ani, OMV și Romgaz extrag fără milă gaze naturale îmbogățindu-se pe spinarea noastră, a resurselor naturale din Gorj

Adrian Zorlescu, candidat AUR la președinția CJ Gorj, declară că de zeci de ani, OMV și Romgaz extrag fără milă gaze naturale îmbogățindu-se pe spinarea noastră, a resurselor naturale din Gorj.

”Județul Gorj – un paradis al resurselor naturale, dar un infern al incompetenței și corupției! De zeci de ani, OMV și Romgaz extrag fără milă gaze naturale îmbogățindu-se pe spinarea noastră, a resurselor naturale din Gorj.

Și totuși, în ciuda acestei bogății, comunele noastre suferă în întuneric, fără acces la gazele naturale. De ce? Unde sunt autoritățile competente care să ne apere interesele? Ne-au vândut fără milă, ignorând drepturile și necesitățile noastre!

Este inacceptabil ca județul nostru să fie uitat și lăsat în urmă! Cerem dreptate pentru Gorj! Cerem ca Gorjul să fie urgent conectat la rețeaua de gaze naturale!

Este timpul să ne revendicăm drepturile și să punem capăt exploatației fără scrupule a bogățiilor noastre naturale!”, afirmă Adrian Zorlescu.

Facebook