facebook
Connect with us

Adrian Severin: Liderii ADU sunt anti-români, anti-democratici și anti-naționali

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Adrian Severin a analizat noua situație de la București, unde au fost schimbați candidații pentru PMB în urma retragerii medicului Cătălin Cîrstoiu.   

În viziunea lui Adrian Severin, cei mai nocivi candidați sunt cei ai Alianței Dreptei Unite, pentru că, deși persoanele împinse la înaintare ar putea să fie rezonabile, partidul sau partidele din spatele lor reprezintă un adevărat dezastru pentru România. În consecință, Adrian Severin exclude votul pentru ADU sau Reper, pentru că reprezentanții acestor partide sunt anti-români, anti-democratici și anti-naționali.

PSD și PNL au demonstrat că nu au nicio legătură cu valorile care le compun numele, ba chiar că nu au nicio legătură cu politicul. Reprezentanții noului PSD și ai noului PNL nu fac greșeli, ci pur și simplu nu știu politică. Din acest motiv, Adrian Severin consideră că ar trebui să facem toate eforturile posibile pentru a echilibra relele, pentru a le pune să se confrunte direct, astfel încât să-și limiteze între ele abuzurile exercitate în urma obținerii mandatelor.

„Cel mai bine ar fi să iasă cel mai exotic dintre candidați și cel mai puțin sprijinit de un partid care confiscă personalitățile. În acest portret pare să se încadreze Piedone. Nu spun nici că are prima șansă, nici că ar fi un primar bun, dar spun că mai degrabă decât niște politruci care sunt controlați de partide, mai bine cineva care are niște partide în spate, dar care nu sunt așa de puternice încât să-i anihileze personalitatea. El ar putea la un moment dat să strice niște jocuri ce ne-ar face rău”, a explicat Adrian Severin.

Faptul că unii îl mai susțin pe Nicușor Dan pare o veste de domeniul fantasticului. Adrian Severin consideră că până și faptul că este susținut de Traian Băsescu este un motiv suficient ca Nicușor Dan să nu fie votat pentru un nou mandat.

Facebook