facebook
Connect with us

Adrian Axinia (AUR): Boloș, de ce te ascunzi? Îți e frică să răspunzi?

Marcel Boloș refuză să vină în Parlament pentru a da explicații cu privire la situația economică dezastruoasă și la ultimele măsuri luate de ministerul de Finanțe, măsuri care nu fac decât să îi sărăcească și mai mult pe români.

Concret, ministrul de Finanțe ar fi trebuit să fie prezent astăzi, de la ora 16:00, la Ora Guvernului, în plenul Camerei Deputaților, la invitația AUR. Marcel Boloș a transmis înainte cu câteva ore să înceapă plenul că vrea să reprogrameze această acțiune pentru că se află în vizită în Statele Unite. Nu este prima oară când Marcel Boloș refuză inițiativele opoziției de a îl chema să dea explicații în Parlament.

Ministrul de Finanțe ar fi trebuit să vină cu explicații pentru:-Impozitarea concediilor medicale. De ce a ținut patru luni acest impozit total aberant, mai ales pentru bolnavii cronici și cei oncologici? După patru luni măsura a fost eliminată, însă doar parțial.-Ce face Guvernul cu banii pe care îi împrumută la dobânzi uriașe?-Ce noi taxe are Guvernul în vedere pentru 2025?-De ce nu este redusă taxarea muncii? Tot vedem declarații pe acest subiect, dar reforma salarizării nu a fost prezentată nici măcar ca draft.-Ce măsuri are Guvernul în vedere pentru a reduce inflația galopantă și deficitul bugetar?

Facebook