facebook
Connect with us

George Simion: Hristos a Înviat! Paște Fericit vă doresc! Lumina Învierii să vă lumineze sufletele!

Hristos a Înviat! Cu ocazia Sfintelor sărbători de Paște, vă transmit cele mai calde urări de sănătate, speranță și bucurie. Paștele este o perioadă specială, în care ne regăsim forța și ne reafirmăm valorile. Să privim înainte cu optimism și încredere, păstrând vie flacăra speranței.

În această perioadă, minunea Învierii ne amintește că putem trece peste orice încercare. Puterea și lumina ei ne îndeamnă să găsim curajul de a lupta pentru ceea ce este drept, să ne sprijinim reciproc și să continuăm să construim împreună o Românie mai unită și mai prosperă.

Bunul Dumnezeu și-a jertfit Fiul pentru noi. Pentru păcatele noastre și pentru mântuirea noastră. Și Iisus Hristos a înviat din morți, cu moartea pre moarte călcând – pentru speranța noastră, în această mântuire și iertare a păcatelor.

Ca președinte al AUR, dar mai ales ca român, cred că e important să nu uităm de rădăcinile noastre, de tradițiile care ne unesc și de credința care ne-a ghidat de-a lungul secolelor. Să valorificăm acest patrimoniu bogat pentru a crea un viitor mai bun pentru toți românii, oriunde s-ar afla ei.

Gândurile mele se îndreaptă către românii de pretutindeni. Să folosim aceste zile de sărbătoare ca să ne întărim legăturile, să ne sprijinim unii pe alții și să construim, împreună, o țară în care respectul și valorile comune să ne ghideze fiecare pas.

Să folosim înțelepciunea Sfintei Scripturi pentru a ne inspira și a ne îndruma în tot ceea ce facem.

Haideți să ne străduim să fim mai buni, mai empatici și mai uniți.

Vreau să vă reamintesc că după Paște lupta continuă. Pe 9 iunie, românii au de ales între bine și rău, între cei care apără suveranitatea și identitatea României și cei care doresc să ne integreze într-un globalism necontrolat.

Acum este timpul să ne unim și să apărăm Patria română, alegând un viitor care să asigure prosperitatea noastră și a generațiilor viitoare. Aceasta este șansa noastră de a respinge politica celor care au distrus țara în ultimii 34 de ani și de a debaroniza România!

Fie ca sublima lecție, stâlp al credinței strămoșești, să ne călăuzească în ceasurile de cumpănă care ne așteaptă în acest an, în care ne alegem viitorul, fie să ne lumineze mintea și alegerea noastră să ne mântuie de Cel Rău, care ne-a bântuit și ne mai bântuie.

Sunt sigur și știu, așa cum cred în Bunul Dumnezeu, că precum Hristos a înviat, și poporul român își va găsi calea sa, spre renaștere și reînviere a spiritului său, cu care bunătatea cerească l-a înzestrat. Așa să ne ajute și să ne călăuzească Maica Domnului și Sfinții Români, în acest ceas al Învierii!

Paște fericit tuturor românilor, oriunde ar fi!

Facebook