facebook
Connect with us

Ploiești, orașul capturat de mafia gunoaielor – egiptenii lui Iohannis

Ploiești a devenit un oraș capturat de mafia gunoaielor, mai exact de egiptenii apropiați de președintele Klaus Iohannis. Județul Prahova și orașul Ploiești se află sub administrație liberală. Baronul PNL Iulian Dumitrescu conduce CJ Prahova, iar liberalul Andrei Volosevici este primar al Ploieștiului. Ambii sunt slugile credincioase ale președintelui Iohannis. Iulian Dumitrescu a și fost prins de curând de DNA cu ceva escrocherii de milioane de euro.

Iulian Dumitrescu

Acest borfaș a lucrat numai la stat dar are afaceri și mașini de zeci de milioane de euro. Cred că știți și dumneavoastră de unde. Cei doi sunt sprijiniți puternic de mafia locală a PSD și de prefectul Virgil Nanu. Șoția lui Virgil Nanu lucrează la Primăria Ploiești, iar soția lui Andrei Volosevici lucrează la instituția prefectului Nanu. Nanu, Volosevici, Dumitrescu și clanul Cosma sunt protejați de inspectorul general adjunct al Poliției Române, Eduard Mirițescu. Alții au făcut măcar arestul la Beciul Domnesc, în timp ce Iulian Dumitrescu a fost plimbat doar puțin cu cătușele pe la DNA și lăsat să plece acasă. Mai mult, Dumitrescu este candidatul PNL la șefia CJ Prahova cu învoire de la Împăratul Iohannis.

Virgil Nanu – Andrei Volosevici

S.C. ROSAL GRUP S.A. redenumită UNITED WASTE SOLUTIONS SRL este compania care colectează gunoaiele în Ploiești. Orașul a fost îngropat de mai multe ori în gunoaie, angajații ROSAL nu au fost plătiți și lăsați să moară de foame pe străzi, pentru că niște clanuri mafiote prezidențiale au pus stăpânire pe țară. Volosevici a fost doar martor la ape. Așa a venit ordinul de la împărăție. Compania administrată de Bogdan Niculescu, UNITED WASTE SOLUTIONS SRL prin Blue Planet Services SA, nu numai că a transformat Ploieștiul într-un Napoli de România, dar depozitează și ilegal gunoaiele. Așa o mare parte din bani ajung la egipteanul El Feki Tarek și Împăratul Iohanis.

Carmen și Klaus Iohannis – El Feki Tarek

Adrian Nistoroiu-Vuţă – patron al unei firme care produce geamuri – a cumpărat suprafeţe mari de teren lângă Ploieşti, pe amplasamentul unei foste balastiere, unde firma mafiei depozita și îngropa ilegal gunoaiele. Deşeurile erau duse, pentru început, la o staţie de sortare, acolo unde erau uscate pentru a se micşora volumul. Ulterior, în loc să fie duse la groapa de gunoi amenajată la Boldeşti Scăeni, rampă care funcţionează legal, erau duse şi îngropate la Târgşoru Vechi, în gropile rămase de pe urma fostei balastiere.

BLUE PLANET SERVICE SA are legătură directă, într-o rețea impresionantă, nu numai cu SOLID WASTE OPERATION – unde este acționar unic, cele două firme având același administrator, Cristian Burlacu -, dar și cu compania UNITED WASTE SOLUTIONS, firmă cunoscută, până la sfârșitul anului trecut, ca ROSAL GRUP SA. Procurorii DNA s-au dus doar după plevușcă, în loc să aresteze capii mafiei prezidențiale.

Mafia gunoaielor din Prahova are parte și de protecția lui Iulian Dumitrescu și a lacheului său Dumitru Tudone

Dumitru Tudone a avut grijă ca UNITED WASTE SOLUTIONS să depoziteze gratuit deșeurile la Boldești-Scăieni și Valea Doftanei fără a fi întreprinse măsuri radicale împotriva urmașului ROSAL având în vedere că este cunoscut public faptul că evită să își plătească facturile și un istoric de țepari. Cei de la UNITED WASTE SOLUTIONS dau țepe de milioane de euro pentru că sunt în cârdășie cu politicieni corupți precum Dumitru Tudone, Iulian Dumitrescu, Virgil Nanu și Andrei Volosevici. Dumitru Tudone a avut grijă ca datoriile UNITED WASTE SOLUTIONS să fie reeșalonate în repetate rânduri, astfel i-a încurajat practic pe țepari să își continue demersurile de tip mafiot.

Cine e Dumitru Tudone

Dumitru Tudone este un apropiat şi loial al lui Iulian Dumitrescu, vechi colaborator al acestuia. Pentru a putea obţine un mandat de consilier judeţean în Prahova, în anul 2020, Tudone, fost secretar general al Consiliului Judeţean Călăraşi, şi-a făcut mutaţia din judeţul Călăraşi în Prahova, lăsându-şi familia în Călăraşi.

Dumitru Tudone

La fel ca Iulian Dumitrescu, Dumitru Tudone este un politician discret, care evită interacţiunea cu presa. El a condus în repetate rânduri şedinţele Consiliului Judeţean, în contextul în care Iulian Dumitrescu, acuzat, de altfel, de către opozanţii politici, că ”dă indicaţii” şi conduce instituţia ”prin telefon” nu a fost prezent la şedinţe.

La momentul la care şi-a făcut mutaţia în Prahova, pentru a candida pe listele PNL din acest judeţ, Dumitru Tudone era trimis în judecată de DNA într-un dosar care viza retrocedări de terenuri în Călăraşi, el fiind achitat în acel dosar.

Facebook