facebook
Connect with us

George Simion, mesaj de Ziua Tineretului: „Sunt singurii care pot schimba lucrurile!”

Președintele AUR, George Simion, a transmis, de Ziua Națională a Tineretului, că tinerii sunt singurii care pot schimba lucrurile în România.

Liderul AUR a marcat Ziua Națională a Tineretului la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, alături de peste 100 de membri ai organizației de tineret AUR.George Simion le-a transmis tinerilor prezenți la Cluj-Napoca:

„Voi sunteți singurii care puteți să duceți acest vis al românilor, numit AUR, la victorie. Și vreau să fiu cot la cot cu voi. Am încă destulă energie, ambiție, îndârjire în mine ca să duc AUR spre victorie. Și vreau să o fac cot la cot cu voi!

”Tineretul AUR a sunat adunarea la Cluj-Napoca, acolo unde, alături europarlamentarul Cristian Terheș, scriitorul Mihail Neamțu, profesorul universitar Avram Fițiu și îndrăgita actriță Mara Nicolescu, candidați AUR pentru alegerile europarlamentare, au organizat o dezbatere pe tema „Tinerii. De ce noi? De ce acum?”.

Președintele tineretului AUR, Răzvan Biro, a spus că tinerii din AUR își propun să fie ce reușesc să readucă încrederea și mândria de a fi român în rândul tuturor și să facă din România un loc mai bun pentru fiecare dintre noi.

„Astăzi, 2 Mai, este Ziua Națională a Tineretului. Marcăm această zi la Cluj Napoca, un oraș plin de tineri, de energie și de visuri, alături de oameni importanți precum George Simion, europarlamentarul Cristian Terheș, scriitorul Mihail Neamțu, profesorul universitar Avram Fițiu și îndrăgita actriță Mara Nicolescu.

Noi, tinerii, avem puterea și curajul să fim cei ce reușesc să unească toate generațiile. Să aducem respectul cuvenit generațiilor anterioare, să ne onorăm trecutul, să găsim mereu motive pentru a ne bucura de prezent și în același timp să construim cu responsabilitate viitorul. Vrem să fim acei tinerii ce reușesc să readucă încrederea și mândria de a fi român în rândul tuturor și să facem din România un loc mai bun pentru fiecare dintre noi: tineri, părinți, bunici, de acasă sau de peste granițe. Vă dorim tuturor să rămâneți tineri în suflet și în gând!”, a spus Răzvan Biro, președintele Tineretului AUR.

Facebook