facebook
Connect with us

Marius Lulea (AUR): Planul B al coaliției toxice: USR-PMP-FD

La acest moment panica este mare la PSD și PNL deoarece nu au nici o șansă să dea primarul orașului București, nu au nici o șansă să dea președintele României și nu mai au nici o șansă, chiar și cu UDMR, să aibă mai mult de 50% din voturile de la alegerile parlamentare.

Nu o spunem noi ci o spun sondajele lor mincinoase.

Dar coaliția sărăciei a știut întotdeauna să pregătească din timp soluții pentru ca să se mențină la guvernare. Tot timpul au existat tot felul de creații politice care „s-au sacrificat” în numele stabilității.

USR s-a aliat o dată cu sistemul, deconspirând adevăratele intenții ale conducerii partidului, atunci când au ajuns la guvernare cu PNL.

Despărțirea a fost una formală deoarece din opoziție USR doar a mimat acțiuni împotriva puterii.

Există astăzi un electorat neomarxist-globalist și care trebuie reprezentat, așa că sistemul i-a creat un partid. Acesta este USR.

După alegerile din toamnă partea PMP-FD din așa zisa coaliție se vor desprinde pentru a putea da voturile PSD-PNL. În acest fel, din nou, în numele stabilității, coaliția sărăciei își va păstra controlul asupra statului. USR va rămâne din nou în așa-zisa opoziție deși s-au asigurat că le dau puterea.

Gândirea stăpânilor statului român este diabolică, dar urmând ca la carte modul de păstrare a puterii împotriva voinței poporului.

Acest plan poate fi dejucat printr-o prezență masivă la vot. Alegerile din acest an pot marca o schimbare totală de direcție. Controlul nociv asupra statului poate fi îndepărtat numai dacă se înțelege că nu se mai poate cu cei vinovați și soluția nu poate veni de la distrugătorii statului român.

Voi ce părere aveți despre PMP și FD? Mai trebuiau folosite aceste rămășițe , excluse de români de pe scena politică?

Articolul Marius Lulea (AUR): Planul B al coaliției toxice: USR-PMP-FD apare prima dată în 60m.ro.

Facebook