Connect with us

Silvestru Șoșoacă: E denunțul Dianei Șoșoacă, n-am alți dușmani!

Silvestru Șoșoacă a făcut declarații la ieșirea de la DIICOT, unde a fost audiat în dosarul în care este anchetat pentru strângerea de semnături în baza cărora i-a fost încuviințată candidatura la Europarlamentare.

Întrebat dacă încă soția sa, Diana Șoșoacă, are vreo implicare în acest dosar, Silvestru Șoșoacă a dat de înțeles că este convins că ea este cea care a depus un denunț în acest sens.

„E denunțul Dianei Șoșoacă. Eu nu am alți dușmani pe lumea asta decât Diana Iovanovici, încă Șoșoacă, și viitoare Macovei. Diana, încă soția mea, a declarat public acum vreo 3 săptămâni că ea a făcut la DIICOT plângere. Din oficiu se autosesizează pentru absolut toate partidele, pentru toți cei patru candidați independenți. Asta e sesizarea. Punct“, a subliniat Silvestru Șoșoacă.

Totodată, Silvestru Șoșoacă a spus că procurorii i-au ridicat telefonul pentru percheziții: „Mi-a fost ridicat telefonul, altul nu am, nu știu de unde fac rost, nu am niciun număr de telefon, nu știu cum să iau contact cu lumea…“, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Facebook