facebook
Connect with us

Ramona Ioana Bruynseels (AUR): Clotilde Armand a trecut de la ”vrem spitale, nu catedrale”, la tăiem banii pentru școli și spitale

Ioana Ramona Bruynseels, candidata Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la primăria Sectorului 1, își exprimă indignarea profundă față de recentele decizii luate de actualul primar, Clotilde Armand, de a redirecționa suma de 230 de milioane de lei de la proiecte esențiale pentru educație și sănătate, către Administratia Domeniului Public (ADP) și funcționarea primăriei. Această decizie subminează grav interesele și nevoile fundamentale ale cetățenilor Sectorului 1.

Este inacceptabil ca într-o perioadă critică, fonduri vitale să fie tăiate de la școli, grădinițe și instituții de sănătate. Aceste tăieri pun în pericol direct viitorul și sănătatea comunității noastre.

În numele locuitorilor Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels o somează pe Clotilde Armand să se prezinte în fața Consiliului Local și să explice de ce preferă să finanțeze administrativ în detrimentul îmbunătățirii calității vieții cetățenilor.

„Este esențial ca toți rezidenții să înțeleagă cum sunt gestionate resursele lor și să vadă adevărata față a administrației USR, care a trecut de la ”vrem spitale, nu catedrale”, la tăiem banii pentru școli și spitale.”, susține Ioana Ramona Bruynseels.

„Este momentul pentru o schimbare radicală și pentru o administrație care servește cu adevărat nevoile bucureștenilor din Sectorul 1. Prioritățile mele sunt clare: educația, sănătatea și siguranța. Vom restabili ordinea și vom asigura că fiecare leu din bugetul sectorului este investit acolo unde este cu adevărat nevoie,” a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Facebook