facebook
Connect with us

CTP: Tânăra speranță Burduja se arată a fi un demn discipol al „greilor” peneliști, îmbătrâniți în osânză cu damf pesedist

„Habar n-am dacă tatăl lui Burduja a fost securist sau nu. Și nici nu vreau să știu. De asemenea, nu vreau să critic prestația lui ca ministru al Energiei. Ce mă surprinde însă, și nu pot să dau de-o parte, e atitudinea din campanie”, scrie, pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP).

„Dl Burduja, candidatul uite-l, nu-i al PNL, s-a apucat să-l atace pe Nicușor Dan, după cum aflăm că i s-a indicat de la partid. Vasăzică, un candidat tânăr, școlit, liberal, deci, de dreapta, îl atacă pe celălalt candidat de dreapta. Nu zic că Burduja ar trebui să-i dea voturile lui Dan, dar, de pe locul 4, unde se află cu distanță mare, logic ar fi să critice candidatul de pe locul 3, în nădejdea că poate avansa un loc. Nu sunt nicidecum fan Nicușor Dan, îi văd bine punctele slabe, dar, constat că dând în el, Sebastian Burduja joacă în avantajul lui Piedone și Firea, nici el, nici PNL, neavând nimic de câștigat din asta.

Tânăra speranță Burduja se arată a fi un demn discipol al „greilor” peneliști, îmbătrâniți în osânză cu damf pesedist. O tombateră (din grecește, ton patera, „cel ce își imită tatăl”), cum le spuneau liberalii lui Brătianu odraslelor de boieri care călcau pe urmele genitorilor”, scrie CTP.

Facebook