facebook
Connect with us

Copiii nu sunt ajutați să își cunoască țara, de aceea lansez jocul interactiv ”Învață România”!

Peste 500 de întrebări grilă, într-un joc interactiv, ”Învață România”, îi vor ajuta pe copiii din România să își cunoască țara și cultura. Am decis să creăm acest joc, pentru că ne simțim obligați să facem ca noua generație, care este îndreptată spre digital, să nu își piardă identitatea.

La finalul întrebărilor jocului ”Învață România”, copiii vor fi răsplătiți cu premii.

Într-o țară în care unul din patru copii renunță la școală în mediul rural, din cauza sărăciei extreme, într-o țară în care aproape 500.000 de copii cu vârstă școlară sunt în afara sistemului educațional, într-o țară în care Guvernul alocă cel mai mic buget ministerului Educației din întreaga Uniune Europeană, iar profesorii sunt batjocoriți cu salarii mizere, suntem nevoiți să luăm atitudine. Noua generație nu este deloc ajutată să-și cunoască Țara.

Se impune globalismul, iar structura educațională a devenit mai mult o bătaie de joc la adresa culturii românești. Cu gândul la Radu, băiatul meu, am lansat pentru copiii români de pretutindeni jocul interactiv Învață România, care poate fi accesat pe: invataromania.ro.

Continuăm lupta cu sistemul corupt, astfel încât România să fie cu adevărat educată, nu așa cum vrea regimul Iohannis: educație de slabă calitate, care generează voturi.

Îi invităm pe toți copiii să învețe istoria poporului român prin acest joc, pentru că, așa cum spunea marele Nicolae Iorga, „un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii”.

Facebook