facebook
Connect with us

Marius Lulea: Au încercat să infesteze listele AUR, pe majoritatea i-am eliminat

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a reacționat în urma retragerii neașteptate a candidatei partidului la Primăria Buzău, Elena Năstăsoiu.

Lulea a explicat că recentele schimbări în listele de candidaturi pentru județe și municipii au fost efectuate pentru a promova oameni de încredere și pentru a consolida structura partidului. Această mișcare a venit ca răspuns la „un plan bine pus la punct de infiltrare din partea PSD și PNL„, destinat să submineze din interior inițiativele AUR. „În majoritatea cazurilor, planul lor a eșuat, datorită vigilenței liderilor noștri”, a adăugat Lulea.

Despre cei care au părăsit partidul, Lulea a fost categoric: „Nu regretăm niciun trădător plecat. Mai sunt câțiva care nu și-au arătat încă adevărata față, dar suntem pregătiți.” El a continuat, acuzând trădătorii de a fi avut ca scop principal menținerea tensiunilor interne și blocarea oricărui nou venit care ar putea aduce schimbare și progres în partid.

Această dezvăluire vine într-un moment tensionat pentru AUR, cu alegerile locale iminente. Scopul partidului, potrivit lui Lulea, este să curețe organizația de elementele toxice și să se asigure că cei rămași sunt dedicati cauzei partidului și interesului național.

Facebook