facebook
Connect with us

Silviu Oancea, candidatul AUR la CJ Ialomița: PSD și PNL au distrus România. S-a ajuns la o umilință extraordinară a muncitorului român și a țăranului român

PSD și PNL au distrus România. Tot ce s-a întâmplat după Revoluție a fost o predare fără luptă la inamic. Am ajuns ca astăzi, după ce am avut o industrie bine pusă la punct, să lucrăm ca manufacturieri pentru străini. E ca și cum am lucra pe plantații pentru coloniști. Românul nu mai are astăzi nicio șansă la dezvoltare proprie. Nu mai avem nicio demnitate ca națiune, și asta din cauza că nici n-am fost lăsați să ne dezvoltăm dar și datorită trădărilor din guvernele postdecembriste din PSD și PNL.

Unde am ajuns noi după 1989? La o umilință extraordinară a muncitorului român, a țăranului român. Am ajuns o țară de consum acum, doar că nu consumăm din produsele noastre, ci suntem consumați de alții.

O lașitate cruntă, o predare fără luptă, cu lozinci din astea superbe, de dezvoltare, de progres, practic o distrugere a potențialului de creație și a locurilor de muncă, fără să pui nimic în loc.

Industria românească, care odinioară stătea mândră și competitivă pe plan internațional, a fost dezmembrată, lăsând în urma sa un peisaj economic devastat, lipsit de oportunități reale pentru dezvoltarea independentă a cetățeanului român.

Prin urmare, mă angajez să susțin politici care vizează revitalizarea industriei naționale, promovarea autonomiei economice și consolidarea demnității românilor prin încurajarea inițiativelor locale și susținerea antreprenoriatului autohton. Este esențial să recunoaștem și să rectificăm greșelile trecutului, redând României capacitatea de a se autoguverna și de a prospera pe baza resurselor și a talentului propriu. Numai așa putem spera la o națiune demnă, independentă și prosperă, care să nu mai fie subjugată de interese străine sau interne nocive.

Este timpul să ne reafirmăm dreptul la autodeterminare și să lucrăm împreună pentru o Românie puternică, care valorizează și își protejează cetățenii, și care este capabilă să-și asume un rol activ și respectat pe scena internațională. Acesta nu este doar un apel la acțiune, ci o necesitate pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru noi toți.

Facebook