facebook
Connect with us

Mădălin Hodor nu a apărat degeaba PNL! A venit răsplata! „Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat, marţi, numirea a zece membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Potrivit Agerpres, aceștia sunt: Sorin Mărgărit (propus de Preşedinţie), Constantin Buchet (propus de premier, a primit un nou mandat), Andreea Oana Grigorescu (propusă de grupurile parlamentare ale PSD), Florin Homorean (grupurile PSD), Cătălin Boris Precul (grupurile PSD, a primit încă un mandat), Mădălin Hodor (propus de grupurile PNL), Germina Nagâţ (propusă de USR, primeşte încă un mandat), Adrian Petcu (propus de grupurile AUR), Ladislau Antoniu Csendes (propus de grupurile UDMR, primeşte încă un mandat), arată Agerpres

Mandatele lor sunt de şase ani şi încep pe data de 29 martie.

Jurnalistul Răzvan Gheorghe, care de-a lungul timpului l-a criticat dur pe Mădălin Hodor – mai ales pentru expresiile descalificante folosite la adresa victimelor „Experimentului Pitești”, așa-zisul istoric afirmând că acesta nici măcar nu a avut loc și nu a fost gestionat de Securitate, fiind mai degrabă o umilitoare luptă pentru o gamelă cu mâncare între legionari – comentează numirea istoricului, arătând impostura fanaticului susținător al PNL care și-a primit, în sfârșit, răsplata pentru propaganda diseminată agresiv în spațiul public (individul este un postac fervent pe Facebook și are și un canal de Youtube unde se produce în podcasturi):

„E vorba de băiatul ăla de îi tot înjură pe studenții torturați la Pitești. Și pe partizanii anticomuniști din munți. “Cacati cu ochi”, așa i-a numit pe “piteșteni”, care vor fi fost elitele studențimii române. În cârdășie cu Demetriade, Hodor insistă ca nu Securitatea a inițiat, organizat și coordonat așa-numitul Experiment Pitești, ci “legionarii”., cică la ordin extern (de parcă așa ceva ar fi fost posibil). Ei bine, aceasta e chiar teza mizerabilă și caraghios de mincinoasă a Securității. 

Și-apoi, veșnic bugetivorul Hodor e angajat al SRI. E omul care se gudură printre nadragii noii Securități.

De ce susține “partidul Bratienilor” un astfel de ins? Pentru ca Iohannis și fratii-bomba Muraru, cărora Hodor le da like-uri chiar și atunci când postează tancuri rusești și veterani ruși de război, pentru a-i comemora pe veteranii… romani. 

Hodor nu e doar un angajat al SRI, ci e și un extremist de stânga. Odinioară îndemna la fătarea unui nou partiduleț de stânga, vaicarindu-se, pe FB, ca în Ro n-ar exista “stânga adevărată”. De când susține PNL falsificatori securistoizi ai istoriei? Și extremiști de stânga? Băi, “partidu’ Bratienilor”, băi…

Acum înțelegeți limbile pe care Hodor i le-a tot administrat, cu nesaț provincial, lui Iohannis? Înțelegeți de ce acest ins suge PNL ca pe acadea? Iata prețul acestui breloc ce se reproduce pe banii noștri. Sustinerea PNL la CNSAS. Doamne, ce infecție de partid!”.

Facebook