facebook
Connect with us

Florin Gheorghe Cârciu, un pesedist cu școala vieți, premiat de Ciolacu cu un post de europarlamentar la Bruxelles

În România eșuată ajungi șef doar dacă ai școala vieți, dai șpagă și pupi în fund pe cine trebuie. Gheorghe Florin Cârciu se încadrează perfect la specia politician cu școala vieții. Ca să ajungă la nivel înalt în Guvern, Gheorghe Cârciu nu a avut nevoie de studii înalte ci a știut să toarne vin în paharele baronilor roșii din PSD. Gheorghe Cârciu se află pe locurile eligibile la europarlamentare pe lista PSD, fiind propus în această funcție de baronul de Olt, Paul Stănescu, iar premierul Ciolacu s-a executat.

Gheorghe – Florin Cârciu a fost numit secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în data de 5 ianuarie 2022 de către premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, adică șef peste destinele diasporei. Se știe bine cât de mult iubește PSD diaspora…

CV-ul lui Cârciu ridică mari semne de întrebare

Din CV-ul depus de Cârciu la Guvern, rezultă că a absolvit în 1991 Liceul Industrial numărul 7 din Baia Mare, specialitatea electrotehnică. Politicianul s-a stabilit în Franța în 1992, unde a muncit în construcții, absolvind abia în 2021 o facultate fantomă din Lugoj. Ca să ajungi șef în Guvern, știți voi cum merge treaba… facultate… doctorate…

Un lider PSD spune că șeful diasporei are 8 clase

„Am auzit și eu că ar avea opt clase, dar nu știu să vă spun mai mult. A candidat ca independent la Primăria Bixad, dar susținut de PSD. Nu i-am văzut CV-ul. Știu doar că e un băiat destoinic, pe care te poți baza”, afirma Radu Cristescu, în prezent deputat PSD.

Șeful de la diaspora fura curent electric

Între 2017 și 2020, Gheorghe Florin Cârciu (PSD), a fost cercetat penal, în urma unei plângeri formulate de E On Distribuție, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru săvârșirea infracțiunilor de ”furt” și ”folosirea instalaţiei clandestine în scopul racordării la reţeaua electrică”.

Paul Stănescu, Gheorghe Florin Cârciu, Gabriela Firea

Europa Liberă, despre slugărnicia lui Florin Cârciu în fața baronilor PSD

Gheorghe Carciu: „Domnul Paul Stanescu este roman de pretutindeni pentru ca este din Oltenia”

În preajma bărbaților din PSD și a sticlelor de vin, secretarul de stat a părut mai dezinvolt la petrecerea din apropierea plajei din Olimp.

În picioare, cu un trabuc masiv în gură, Gheorghe Cârciu s-a metamorfozat în „ospătarul lui Stănescu”, după cum au remarcat mai mulți parlamentari PSD prezenți la eveniment. La masa în jurul căreia a roit secretarul de stat se aflau Paul Stănescu, secretar general al PSD, Eugen Bejinariu, deputat PSD de Suceava, președintele PSD Suceava, Ioan Stan, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, dar și alți parlamentari.

La masă au fost aduse mai multe sticle de vin, iar Gheorghe Cârciu a devenit ad-hoc personajul care punea în paharele celor aflați la masă. Aproximativ două ore, secretarul de stat nu a făcut altceva decât să stea cu o sticlă de vin în mână, din care servea pe cine rămânea fără lichid în pahar.

Pentru a-și arăta priceperea, înaintea ospătarilor care serveau la terasă, a luat două pahare de pe altă masă, pe care le-a spălat cu vinul din sticla care parcă i se lipise de mână. Dacă aceasta se termina, Cârciu avea grijă să ia alta plină. Paharele spălate au fost folosite pentru mesenii parlamentari care au venit mai târziu la masă. Într-un final, Cârciu și Stănescu s-au așezat unul lângă altul preț de câteva minute.

Facebook