facebook
Connect with us

Ramona Ioana Bruynseels (AUR) – replică la atacul fostului ministru PSD al Justiției, Ana Birchall: Spre deosebire de doamna Birchall, eu nu mi-am trădat țara și nici nu mi-am cumpărat funcții cu numerar

Ramona Ioana Bruynseels (AUR) a declarat despre fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, că o atacă pentru că merge printre oameni și își face campanie. ”Spre deosebire de doamna Birchall, eu nu mi-am trădat țara și nici nu am semnat foi de parcurs privind pretinsul stat de drept”, spune Ramona Ioana Bruynseels. 

”Unii nu mai pot de grija mea, se pare.

Doamna Birchall, despre care se spune că ar fi stat sub un anume birou și despre care se mai spune și că dădea bani, numerar, pentru a fi pusă într-o poziție eligibilă, mă atacă pentru că merg printre oameni și îmi fac campanie, cerându-le să mă voteze.

Deși noi, cei de la AUR, susținem numerarul, spre deosebire de doamna Birchall eu nu mi-am cumpărat candidatura!

Spre deosebire de doamna Birchall, eu nu mi-am trădat țara și nici nu am semnat foi de parcurs privind pretinsul stat de drept, foi care au distrus justiția din România. Nu eu am inventat și susținut Binomul și justiția în câmpul tactic SRI-DNA și nici nu am uzat de relațiile cu unii și cu alții pentru a beneficia în continuare de sinecuri (ca de exemplu un loc călduț la Nuclearelectrica).

Incompetența doamnei Birchall și-o dovedește chiar ea, când spune că eu, ca persoană fizică privată, nu aș fi făcut ceva pentru ca statul să recupereze bani de la o altă persoană. Asta o spune ea, fost ministru al justiției, care avea atribuțiile și pârghiile legale să o facă.

Slugile sistemului ce au stat în genunchi în față străinilor și i-au opresat pe români simt că pierd puterea. AUR va face dreptate pentru România la alegerile din 2024.

Tocmai pentru că toate pre(a)făcutele să nu se mai erijeze în false modele de femei în politică, va aștept alături de mine în Organizația Femeilor AUR!”, spune candidata AUR la europarlamentare.

Facebook