Connect with us

AUR a început deja să ridice locuințe noi la Pechea

Replica AUR la bătaia de joc adresată de către Guvernul Ciolacu sinistraților este acțiunea. Se poate, afirmă George Simion, care a anunțat că AUR a început deja să ridice locuințe noi la Pechea. În timp ce liderii României se rezumă la poze, promisiuni și un ajutor de 2.000 de euro pentru casele distruse de inundații, AUR s-a mobilizat. George Simion promite că, până pe 12 octombrie, vor fi gata primele trei case.

„Este 27 septembrie și am început un nou capitol aici în comuna Pechea din Galați. Ne-am mobilizat, avem schițele, am trasat tot și am săpat deja primele fundații pentru trei case. Materialele sunt pregătite: fier beton, plasă, BCA. Pariul meu? Până pe 12 octombrie, primele trei case vor fi ridicate”, a transmis Simion, care a precizat că are în plan să construiască până la 50 de case, dacă primarul își respectă promisiunea de a îi sprijini cu teren suplimentar.

Liderul AUR face apel către toți românii care își doresc să ofere o mână de ajutor să vină sâmbătă și duminică la Pechea.

Facebook