Connect with us

Rușinos! Barajul Suhurlui din Galați a fost lăsat de izbeliște. Ciolacu se poartă de parcă acum a aflat

Inundațiile din Galați nu ar fi avut consecințe atât de dramatice, dacă guvernele de după ’90 ar fi investit în infrastructura critică a țării. Dar nu s-a întâmplat așa – dovadă stă barajul Suhurlui din Galați care este în paragină, ceea ce dovedește că inundațiile care au afectat și anul acesta județul Galați nu sunt doar rezultatul naturii, ci și al unor decizii politice total greșite.

George Simion a afirmat, referitor la această situație, că am ajuns aici din cauza complicității și nepăsării clasei politice.

„Barajul de la Suhurlui, care ar fi trebuit să ne protejeze de astfel de catastrofe, este un exemplu clar. Digurile, aflate sub controlul lui Dan Nica, europarlamentar PSD, au contribuit la nenorocirile din 2013, 2016 și, din păcate, și la cele de acum.

Să fie clar: Petre Roman a oprit construcția acestui baraj, care ar fi putut preveni inundațiile. Și după el au venit guvernele Stolojan, Văcăroiu, Ciorbea, Radu Vasile, Isărescu, Năstase, Tăriceanu, Boc, Ponta și mulți alții, inclusiv Dragnea și Băsescu. Niciunul nu a avut voința de a finaliza această lucrare”, a precizat liderul AUR.

El a mai spus că este de-a dreptul rușinos faptul că Marcel Ciolacu se poată de parcă acum a auzit pentru prima dată că există un baraj nefinalizat în zonă. „Când vom ajunge la guvernare, dacă românii ne vor acorda încrederea lor, ne vom asigura că acest baraj de la Suhurlui va fi finalizat”, a mai spus George Simion.

Facebook