Connect with us

Marea Reindustrializare. „Doamne câți bani se vor derula/ Doamne cine-i va fura”!

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat recent în şedinţa de Guvern lansarea Planului Naţional pentru Marea Industrie, „cel mai important” pachet de susţinere a economiei, de circa două miliarde de euro, axat pe trei mari piloni principali.

„Am decis în cadrul reuniunii coaliţiei de guvernare, să consolidăm modelul de dezvoltare economică bazat pe investiţii. Sub coordonarea domnului vicepremier Marian Neacşu, împreună cu domnii miniştri ai Finanţelor şi Economiei, domnul Boloş şi domnul Oprea, am definitivat un pachet de măsuri prin care generăm un impuls major pentru reindustrializarea economiei. Astfel, putem lansa astăzi Planul Naţional pentru Marea Industrie. Este cel mai important pachet economic de susţinere a economiei, de circa două miliarde de euro, axat pe trei mari piloni principali”, a precizat Ciolacu.

Ce cred cetăţenii despre acest plan?

Spre exemplu, cetăţeanul  Dan Dârjan  este nedumerit, scriind pe pagina sa de Facebook

„Se zice prin târg că începe un program mamut de reindustrializare.

– Doamne câți bani se vor derula

– Doamne cine-i va manevra

– Doamne va mai rămâne ceva ? ( pentru industrializare evident ) . Întâmplător evident această știre uimitoare” se întâmplă ” TOCMAI INAINTE DE ALEGERI . Îmi mai pun o singură întrebare : CINE NE VA REINDUSTRIALIZA ? CINE VA PRIMI PUHOIUL DE BANI ? VOM FI LASATI SA NE INDUSTRIALIZAM ? ADICA SA INCEPEM NOI SA VINDEM NU SĂ MAI CUMPARAM DE LA ALTII .

Prea multe întrebări pentru mine . Poate un macroeconomist mă va lumina”.

Facebook