Connect with us

Georgiana Teodorescu, candidat AUR la europarlamentare: Denunțăm o fraudare masivă a procesului electoral în toată țara!

Am vrea să semnalăm o serie de cazuri grave de fraude electorale care s-au petrecut deja în cursul acestei dimineți prin care este afectat dreptul la vot al românilor.

Sunt mai multe situații deosebit de grave și vrem să tragem un semnal de alarmă și să rugăm românii să fie foarte, foarte vigilenți. În primul rând, în mai multe locuri din țară și în, până la acest moment, în trei sectoare ale Bucureștiului, vorbesc de sectoarele 2, 3 și 5, au fost semnalate cazuri de buletine preștampilate, ștampila fiind aplicată pe partidele de guvernare.Sunt cazuri de mai multe astfel de buletine, în mai multe secții de vot a fost chemată poliția, s-au deschis dosare penale și se cercetează aceste fapte de fraudă electorală.

Rugăm românii să fie foarte atenți când li se înmânează buletinele de vot să se uite în ele până la capăt, să le frunzărească cu atenție să nu cumva să fie deja preștampilate.Repet, este un caz care s-a întâmplat deja în trei sectoare ale Bucureștiului mai avem și alte comune din țară semnalate cum ar fi comuna Dumbrăvița din județul Timiș precum și în alte localități din Ilfov.O a doua situație deosebit de gravă vizează faptul că au fost deja depistate persoane care împatr bani cetățenilor pe stradă pentru a-i convinge să meargă la vot și firește a vota într-o anumită direcție și nu la voia întâmplării, după bunul plac.Este vorba de cazul comunei Berzovia din Caraș-Severin, este cazul localității Simeria din Hunedoara și a mai multor alte localități. Este infracțiune, este foarte grav și a fost constatată de organele de anchetă.Dragi români, vă rugăm, nu intrați în conversații și nu vă lăsați convinși de persoane care doresc să vă ofere sume de bani. O a treia situație, la fel de gravă ca și celelalte, vizează faptul că s-au împărțit, în mai multe localități din Ilfov, e vorba de zeci de localități și din Ilfov și din țară, trei buletine de vot pentru alegerea primarului.Sau chiar și mai multe, de exemplu în Balotești, cetățenii care au mers să voteze au primit câte zece buletine de vot ca să voteze primarul. În Chiajna s-au dat câte trei.Și în multe alte locuri din țară s-a dat câte un teanc de buletine, băgate unele în altele, astfel încât cetățeanul, când primește buletinul de vot și ajunge în secție, să constate că are mai multe și să voteze în toate. Fiți atenți, este infracțiune. Toate persoanele care sunt depistate că votează în acest fel, riscă ani grei de închisoare.Nu vă puneți în pericol viața, sănătatea, familia, pentru a favoriza interesele politice ale unui partid sau ale altui partid.Fiecare cetățean are dreptul să voteze pe un singur buletin de vot. În total cinci sunt la număr.Avem pentru alegerile europarlamentare, pentru consiliile județene, consiliile locale și pentru primari. Deci, astea sunt buletinele. Nu primiți mai multe.Nu lăsați să fiți intimidați sau să vi se sugereze să votați mai mult decât trebuie. O situație cu care m-am întâlnit eu astăzi dimineață, când am fost în secția de vot și mi s-a părut foarte deranjantă,probabil toți care ați votat ați văzut că sunteți întrebați în momentul în care intrați în secția de vot dacă votați pentru ambele tururi de alegeri, adică și pentru europarlamentare și pentru locale. Această întrebare este o întrebare legală. Toată lumea o să vă întrebe acest lucru.Este perfect corect să fiți întrebați dacă votați pentru ambele tururi de alegeri. Ceea ce nu este în regulă de niciun fel și am pățit-o eu în această dimineață votând la o secție din București este ca răspunsul să vi se inducă prin intermediul întrebării, adică să fiți manipulați.

Întrebarea pe care am primit-o eu a sunat așa: ”Doriți să votați la ambele tururi? Și eu am zis da. Și a zis: pe bune?”Poate dacă nu eram eu și era un cetățean care nu avea cunoștințe juridice,care nu era atât de interesat de zona politică și nu-și dădea seama de importanța votului său, poate ar fi spus nu, dar hai că votez numai la locale, de exemplu. Sau hai că votez numai la euro. Nu. Cetățenii trebuie încurajați să-și exercite dreptul de vot la ambele tururi de alegeri. S-a dorit această comasare a alegerilor. S-a făcut. Avem două tururi de alegeri astăzi. Oamenii trebuie încurajați să voteze la amândouă. Nici decum descurajați. Este ilegal să-i descurajăm.

Pe lângă asta mai avem și multiple alte situații de tentative de fraudă electorală.Avem secții de vot din sectorul 5 care au pe ușă, la intrarea în secția vot, afiș cu numele primarului în funcție. Afiș electoral. Avem oameni care sunt induși în eroare.

Sunt oameni cărora li se spune că nu au cum să voteze dacă nu sunt din județul respectiv sau arondați secției de vot. Adică li se refuză dreptul de a vota la europarlamentare.Dragi români, dacă nu sunteți astăzi în județul vostru, localitatea voastră, aveți oricum dreptul să votați pentru alegerile europarlamentare. Vă duceți la cea mai apropiată secție de votare, vă prezentați cu buletinul și spuneți că vreți să votați la alegerile europarlamentare. Dacă dreptul de a vota la europarlamentare este dreptul vostru, nu poate să îl ia nimeni.

Avem un coleg de-al nostru dintr-o secție de votare care a fost bătut.Avem un președinte de secție în Satu Nou județul Vaslui care a venit beat cu alcoolemie de 1.02.Avem în Caraș-Severin, la o școală gimnazială din comuna Zorlențu, o coadă fabuloasă la secția de vot dintr-o comună, respectiv 421 de bărbați.Avem o localitate de oameni cu vize de flotant, localitatea având în total numărul de 895 de votanți. Deci încă 50% din populația acelei comune a venit suplimentar cu vize de flotant și se stă la coadă pentru a se vota. Sigur că și asta ridică foarte mari semne de întrebare legătură cu o fraudă la vot.

Avem în Vâlcea, o localitate în care s-a pus ștampila de control imprimată pe un anumit candidat al unui partid aflat la guvernare și s-a arătat acest lucru demonstrativ. Deci oamenii care văd ștampila de control pusă acolo, sigur că i se induce ce să voteze.Avem la Drobeta, la secția 35 și 5, niște reprezentanți ai unui partid de asemenea de guvernământ care introduc alegătorilor numele, introduc numele alegătorilor care au votat pe o platformă, la final, și încalcă astfel normele GDPR.

În Argeș și în alte județe din țară se intră câte doi în secția de vot, iar președintele secției permite acest lucru, motivația fiind aceea că cetățenii nu știu să citească și nu se descurcă.Dragi români, în secția de vot se intră câte unul singur. Nu intră nimeni cu domniile voastre. Trebuie să știți, că dacă nu știti să citiți, președintele secției trebuie să vă explice, să vă citească ce scrie pe fiecare buletin de vot în parte, înainte de a intra în secție și acolo, odată ce ați intrat în cabină, puneți stamila pe ce doriți voi, fără să fiți în niciun fel influențați.

Au existat numeroase cazuri când la secțiile de votare nu s-au sigilat urnele.

Au existat numeroase cazuri când diverși președinți de secție i-au numit pe reprezentanții noștri în acele secții ca făcând parte dintr-un partid extremist. Lucrul ăsta desfășurându-se de față cu votanții care veneau în secție pentru a vota. Este anormal ce se întâmplă.

Înțelegem panica, frica celor care guvernează țara, dar nu mai interveniți în procesul de votare. România este o țară democratică, românii au dreptul să voteze și trebuie lăsați să voteze, așa cum le dictează conștiința. Nu mai încercați să-i manipulați, nu mai dați buletine preștampilate cu partidele voastre, nu mai săvârșiți ilegalități. Lăsați oamenii să voteze.

Facebook