Connect with us

Marius Lulea în contre cu Marcel Ciolacu: nimeni nu a invitat PSD într-o alianță, nu putem guverna cu cei care fac rău românilor

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a reacționat dur la sugestiile lui Marcel Ciolacu privind o posibilă colaborare politică.

„Nimeni nu a invitat PSD într-o alianță cu AUR. Nu putem guverna alături de cei care au distrus economia României, au crescut prețurile și au îndatorat țara,” a declarat Lulea.

Acesta a acuzat PSD că a lăsat România în ruină, cu o economie instabilă, inflație galopantă și datoria publică explodând. „Guvernările PSD au adus numai dezastru. Facturile cresc, oamenii nu mai pot face față cheltuielilor de zi cu zi, iar țara noastră este din ce în ce mai împovărată de datorii imense,” a adăugat Lulea, acuzând partidul lui Ciolacu de „incompetență și interese de grup.”

AUR rămâne ferm în opoziție, refuzând orice colaborare cu partidele care au dovedit, de-a lungul timpului, că guvernează doar în interesul propriilor clici și nu pentru români. „Nu vom face niciun pas înapoi. AUR luptă pentru o schimbare reală și nu va colabora cu cei care au distrus viitorul acestei țări,” a conchis Marius Lulea.

Facebook