Connect with us

George Simion, replică la declarațiile făcute de Ciolacu la HotNews: „Pupătorul de Werner și ambasadori spune că sunt agent imobiliar”

Liderul AUR se întreabă pe Facebook dacă este „prea blând cu acești hoți”. Este reacția sa la declarațiile făcute de premierul Marcel Ciolacu în podcastul HotSpot, unde a spus despre partidul AUR că are „tendințe clare extremiste, cu un comportament de dealer de case și agent imobiliar”.

„Eu sunt la inundații de 5 zile și pupătorul de Werner și de ambasadori, Marcel Ciolacu, spune că sunt agent imobiliar. Poate sunt prea blând cu acești hoți?”, a scris George Simion pe Facebook. 

Marcel Ciolacu a spus astăzi, în primul episod al emisiunii HotSpot, că nu va numi un premier de la AUR, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale.

„Am spus de la început: PSD nu va face nicio alianță cu AUR, sub nicio formă. Nu e un partid politic. E un partid populist, cu tendințe clare extremiste, se vede, cu un comportament de, nu știu, dealer de case și agent imobiliar. Lucrurile sunt foarte serioase când vorbești de o guvernare și mai ales de perspectiva pe care o are România”, a susținut liderul PSD, la emisiunea politică a HotNews.ro.

Facebook