Connect with us

PSD, cel mai extremist partid din România! De 34 de ani jefuiește țara. Ciolacu i-a abandonat pe români

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se află sub un val de critici după ce a abandonat românii afectați de inundațiile recente, demonstrând încă o dată lipsa de empatie și de responsabilitate a conducerii partidului față de cetățeni.

Marcel Ciolacu nu este cu nimic diferit față de Klaus Iohannis. Liderul PSD vrea să fie președintele României dar se comportă ca un trântor, umblând prin studiourile televiziunilor prietene, în timp ce voluntarii AUR scot țara din noroaie și reconstruiesc casele sinistraților.

În timp ce numeroase familii din zonele lovite de dezastru se luptă pentru a-și salva gospodăriile și bunurile, președintele PSD a rămas absent, fără să ofere sprijin sau măsuri concrete.

Această atitudine pare să fie în linie cu acțiunile partidului din ultimele trei decenii, o formațiune politică despre care mulți consideră că a jefuit țara de-a lungul celor 34 de ani de la Revoluție. PSD, considerat de unii cel mai extremist partid din România, continuă să arate că este mai preocupat de propriile interese decât de bunăstarea oamenilor pe care pretinde că îi reprezintă.

Facebook