Connect with us

Marcel Ciolacu anunță că își dorește să guverneze tot cu PNL, după alegeri

Marcel Ciolacu, a venit la emisiunea Culisele Statului Paralel, unde a anunțat că își dorește să guverneze tot cu PNL, după alegeri.

Marcel Ciolacu: Cred ca in viitor, guvernarea viitoare, va fi tot PSD-PNL. In primul rand niciunul dintre a  partide nu va avea 51%. Este clar ca partidul care va fi pe primul loc va fi Partidul Social Democrat. In functie de ce procent o sa ne atribuie romanii prin vot se vor face majoritatile. Eu cred ca Romania, mai ales dupa votul din iunie, sa vedem daca ne reconfirma acest vot, isi doreste o continuitate. S-a terminat epoca in care schimbam prim ministri anual. In care schimbam cate trei ministri la un minister in fiecare an. Romanii au alte asteptari. Avem cele mai mari provocari din ultimii 30 de ani dupa revolutie. Nu am avut o discutie nici cu PNL, nici cu presedintele Klaus Iohannis.

Anca Alexandrescu: Ati spus azi ca din pacate domnul Ciuca se ia dupa cei care isi dau cu parerea pe langa dansul. Sugerati ca este influentat de anumite persoane care fac alte jocuri?

Marcel Ciolacu: Eu ca si relatie umana, nu am ce sa ii reprosez domnului Ciuca. Mi-as dori ca nici domnia sa sa aiba ce sa imi reproseze. Suntem niste oameni onesti, ne-am asumat o perioada de guvernare foarte complicata, amandoi, eu zic ca se putea mai bine, ca intotdeauna. Eu zic ca am facut fata cu aceasta guvernare. E un nivel de crestere substantial si de abordare si de profesionalism si de etica de functionare a institutiei guvernamentale. Pe mine ma deranjeaza anumite postari ale domnului Ciuca pe Facebook, e posibil si pe domnia sa sa il deranjeze. Totodata, cunoscandu-ne in toata aceasta perioada de trei ani si eu imi dau seama, cred ca si domnia sa, ca acele postari sa nu fie scrise tocmai de noi. Dar repet, avem conceptii  diferite in ceea ce priveste abordarea campaniei electorale. Parerea mea ca daca cele doua partide, cu candidat separat, cum au hotarat dansii, prin ei insisi, am fi venit cu program, am fi venit in fata romanilor cu explicatii pentru actul de guvernare. Am fi venit cu o perspectiva si sa explicam de ce dorim sa facem acest lucru, eu nu mai intru in jocul de 30 de ani. Refuz sa intru in el. Am aceasta cearta si cu anumiti colegi ai mei, pentru ca marea majoritate cred la fel ca si mine. Am vorbit si cu consultantii sa iesim din aceasta logica care a adus raul Romaniei.

Facebook