Connect with us

Președintele AUR, George Simion: Raed Arafat e principalul vinovat pentru intervenția eronată de la inundații. Trebuie demis!

George Simion, președintele AUR, a vorbit despre maniera total greșită în care Raed Arafat a reacționat în urma dezastrului din Galați. Mai mult, liderul AUR a cerut demiterea din funcție a șefului DSU, după ce acesta a spus că sunt așteptate noi viituri, iar oamenii sunt sfătuiți să aibă cu ei o gentuță cu acte, bani și medicamente.

„Când au primit mesajul de avertizare, inundația exista deja. Și cu ce să plece? Nu aveau o barcă. Mi-e rușine, de 3 zile stau aici în Pechea și mi-e rușine de rușinea domnului Raed „gentuță” Arafat. Cum vine asta? Ei n-au avut o barcă să evacueze oamenii? Cu ce ar trebui să-i evacueze, cu elicopterul domnului Ciucă? De asta l-au trimis pe domnul Ciucă cu elicopterul după ce s-a făcut evacuarea? Unii oameni s-au urcat pe cai, s-au urcat în mansarde, sunt adevărați eroi care au salvat vieți acolo și s-au dus, în ciuda viituri. Dar știau cu 24 de ore înainte, le-au zis meteorologii.

Și vine domnul Raed Arafat care se face vinovat și de accidentul din Munții Apuseni și de crimele din timpul pandemiei și de Colectiv, să ne explice acum cum să facem evacuarea cu gentuța. Păi evacuarea cu gentuța o faci cu 30 de minute înainte, când primești mesaj că vine viitura. „, a declarat Simion.

„Am obținut o hotărâre a consilului local, după ce m-am certat cu primarul, a convocat consiliul local și au luat o hotărâre pentru a putea să construim aceste case pentru oamenii din Pechea. De mâine începem și în celelalte comune, e o victorie mică pentru noi, dar mare din punct de vedere al moralului, pentru că, nimeni din autoritățile statului, nici locale, nici centrale, nu intraseră pe unele străzi.”, a mai adăugat președintele AUR.

George Simion, apel pentru demiterea lui Raed Arafat

George Simion, președintele AUR, i-a cerut premierului Marcel Ciolacu demiterea din funcție a lui Raed Arafat. Asta, în contextul declarațiilor făcute de șeful DSU după dezastrul creat de inundațiile din Galați. Întrebat de Victor Ciutacu dacă el consideră că acest lucru se va întâmpla, liderul AUR a spus că „Raed Arafat este nemuritor la conducerea ISU. A luat acest SMURD, l-a trecut pe fundația SMURD și pe persoană fizică și nimeni, dacă nu vine un guvern AUR, n-o să-l deranjeze pe domnul Raed Arafat.”, a afirmat acesta.

Facebook