Connect with us

Becali s-a angajat să facă împreună cu Simion 50 de case pentru sinistrații din Pechea

După implicarea sa activă în ajutorarea familiilor afectate de inundații, George Simion continuă să inspire solidaritate. De data aceasta, omul de afaceri Gigi Becali s-a alăturat cauzei, anunțând că va construi, împreună cu Simion, 50 de case pentru sinistrații din Pechea, o localitate grav afectată de recentele inundații.

Proiectul este finanțat în totalitate din donații private, iar cei doi promit că lucrările vor fi finalizate cât mai repede posibil.

„Nu putem sta nepăsători când atâția oameni au rămas fără un acoperiș deasupra capului. E momentul să ne unim forțele și să ajutăm concret,” a declarat Simion.

Gigi Becali a confirmat că va susține financiar o parte semnificativă a proiectului, subliniind că solidaritatea și credința trebuie să se reflecte în fapte.

Această inițiativă vine într-un moment în care autoritățile statului oferă doar soluții de avarie, lăsând comunități întregi să se lupte singure cu efectele dezastrului natural. Simion și Becali arată că, atunci când statul eșuează, comunitatea și inițiativa privată pot face diferența.

Facebook