Connect with us

Claudiu Târziu (AUR), despre scandalul din Pantelimon: Scenele de luptă între haitele de bombardieri ne arată o Românie sub asediul clanurilor interlope

Scenele de luptă care au avut loc, sâmbătă, pe străzile din orașul Pantelimon și care s-au prelungit în camera de gardă a Spitalului Pantelimon au îngrozit țara întreagă.

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, spune că aceste confruntări violente între „haitele de bombardieri” arată că „România este sub asediul clanurilor interlope”.

Totodată, liderul AUR a solicitat demiterea șefului Poliției Române și înlocuirea cu un profesionist, care să „înceapă reconstrucția acestei instituții vitale pentru sigurața românilor”.

„Scenele de luptă între haitele de bombardieri dezlănțuite în Pantelimon ne arată o Românie tribalizată, întoarsă în timp și căzută complet în mâinile clanurilor interlope.

Intervenția caricaturală și complet ineficientă a forțelor de ordine nu îi mai sperie de mult pe infractorii care au luat în stăpânire străzile și comunitatea locală.

Premierul Ciolacu și ministrul Afacerilor Interne trebuie să explice neîntârziat cine se face vinovat pentru degradarea climatului de ordine publică, iar șeful Politiei Române trebuie demis urgent și înlocuit cu un profesionist care să înceapă reconstrucția acestei instituții vitale pentru sigurața românilor.

Pentru naivii care cred ca este un incident singular, presa ultimilor ani a consemnat zeci de astfel de bătăi de stradă și umiliri publice ale forțelor de ordine!”, a transmis, duminică, pe Facebook, europarlamentarul Claudiu Târziu.

 

Facebook