facebook
Connect with us

Anca Alexandrescu: Vă reamintesc diseară cum îi plătim noi chirie acestui nesimţit Muraru, 22.000 dolari pe lună, contract de consultanţă 50.000 dolari/lună şi cheltuieli de deplasare fratelui său geamăn ca să-l viziteze în SUA

„Muraru a postat astazi, dupa 3 zile, si despre vizita lui Ciolacu! Degeaba! Nu scapa de gura mea pentru ca diseara vreau sa le amintesc romanilor cum ii platim noi chirie acestui nesimtit 22.000 dolari pe luna, contract de consultanta 50.000 dolari pe luna si cheltuieli de deplasare fratelui sau geaman ca sa-l viziteze in SUA!”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Nu scapă de gura mea azi nici securistii care au invadat piata de sondaje care ii dau pe primele locuri pe Kovesi si Geoana si sperie lumea cu suveranistii! De la ora 18 va arat legaturile dintre detinatorul companiei de sondare, presa UM si SRI! Desigur ca am si un cadou cu dedicatie pentru Grindeanu de ziua lui! Cu aeroportul Otopeni si cum mânăresc iar licitatiile ca sa castige o anumita companie! Hai la multi ani! Cu executare!”, scrie Anca Alexandrescu.

Facebook