facebook
Connect with us

Protest AUR la Iaşi împotriva primarului Mihai Chirica: Manifestanţii au scandat “Demisia” şi “Jos Mafia” în faţa primăriei

Aproximativ 1.000 de membri şi simpatizanţi AUR au participat duminică la un miting în faţa Primăriei Iaşi, scandând lozinci împotriva edilului Mihai Chirica. Participanţii la protest au format ulterior un lanţ uman în jurul Primăriei, apoi s-au deplasat în marş către Piaţa Unirii. Românii au scandat Jos Mafia!

Protestul din faţa Primăriei nu a primit autorizaţie din partea edilului Mihai Chirica, şefii locali AUR afirmând că au cerut în repetate rânduri acest lucru. Liderul George Simion a spus în faţa colegilor săi de partid că după arestarea lui Dumitru Buzatu, şef la Consiliul Judeţean Vaslui, ar trebui să plece şi primarul Iaşiului, Mihai Chirica, acuzat în mai multe dosare de corupţie.

“PSD este cel care creşte astfel de baroni, cum e Buzatu la Vaslui sau Arsene la Neamţ. Chirica de la Iaşi este de fapt tot PSD, că de acolo a venit la PNL. După Buzatu trebuie să plece şi Chirica, dar şi mafia imobiliară din jurul lui“, a afirmat Simion.

Manifestanţii au scandat “Demisia”, “Jos Mafia” şi “DNA, să vină să vă ia“.

La protest au fost prezenţi şi mai mulţi membri ai Partidului Societăţii Ieşene (PSI), printre care şi fostul deputat Viorel Blăjuţ, desemnat candidatul PSI la Primăria Iaşi.Cei prezenţi la protestul AUR au format un lanţ uman în jurul primăriei, după care au pornit în marş pe bulevardul Ştefan cel Mare către Piaţa Unirii.

Facebook